top of page

IN THE NEWS

Stack of Newspapers_edited_edited_edited.jpg

TRUE FACT LANSERAS

19 Juni 2022

Efter 100-tals mail och input från tittare, åtskilliga samtal och diskussioner så är det dags att kunna samla information och diskutera, dela, chatta, göra inlägg och belysa saker som är viktiga i vår tillvaro. Allt under denna site. Nytt material varje vecka.

Jag kommer belysa fall från mitt perspektiv och mina teorier / erfarenhet och det är det som är så bra i en demokrati. Alla får ha en egen teori och egna åsikter och alla får belysa misstänkta  felaktigheter, även de som kan ha gjorts av rättsvårdande myndigheter.  Det är upp till tittarna att antingen ta till sig hela / del av  innehållet, eller förkasta det, allt i god ton. Det handlar om att lägga fram fakta, TRUE FACTS i form av dokument mm, för att sedan ge alla deras egna tillfälle att göra sin egna, enskilda bedömning. Misstankar får man ha och det är inte olagligt att misstänka något.

Varmt välkomna till TRUE FACT.

ÖVER 1000 BESÖKARE DE FÖRSTA 12 TIMMARNA

20 Juni 2022

Många tittare och nya medlemmar har besökt hemsidan de första 12 timmarna.

Det tar lite tid att bekanta sig med hemsidan som tittare mailat mig om. Därtill kommer nya ljudfiler denna vecka samt ytterligare info fylls på under nya flikar som öppnas vartefter. Denna vecka kommer den första röstningen att hållas gällande ljudfiler från LAC banden. Det blir allvarliga ljudfiler. Endast medlemmar kan kasta sin röst och kommentera i FORUMET. Att bli medlem är gratis. Vill man bli stödmedlem som på Youtube, så kommer mer info om detta inom 5-10 dagar. Stödmedlemmar från YT kommer få full access för deras resterande tid, på TRUE FACTS plattform. Detta till de sidor med extra content och ytterligare info mm.

Vi skyndar långsamt... Tack till alla som blir medlemmar. Notifiering om nyheter, klipp mm kommer via mailen. Detta tills TRUE FACT appen är klar att laddas ner från Apple store eller Google Play store.  

OBS: Vem som helst kan starta en tråd  i forumet och diskutera saker. En video om hur siten fungerar... är under inspelning och kommer sedan ligga på förstasidan på siten. 

BETALSYSTEM OCH SOMMARPRAT

1 JULI 2022

Äntligen håller betalsystemet på att testas ordentligt. Många personer har mailat och vill ha alternativ till stödmedlemskap / prenumeration som ger tillträde till extramaterial. Många vill kunna lyssna och välja ljudfiler att ladda ner, detsamma för videos ifrån extramaterialet. Självklart får alla då valet att ladda ner enskilda ljudfiler och videos efter egen smak, att komplettera det vanliga materialet som är gratis för alla medlemmar. Betalande stödmedlemmar / prenumeranter, får tillgång till allt material på hela siten, precis som på Youtube.  

Det kommer bli sommarprat under Juli månad. Program håller på att spelas in och är klara i helgen. En liten resa genom mitt liv och hur rättsvårdande myndigheter hanterar brott och mord på sina exemplariskt föredömliga sätt. Dvs de låter kriminella gå helt fria och späka fettet för blodspengar, äta lyxmiddagar, hummer och Champagne och frottera sig i skyddet av kompetensfrihet och kollegial anda, missa inte detta. Kommer på Swebbtv.se.

HACKARE ANGRIPER FORUMET

7 nov 2022

Jaha! Efter många spam attacker via mejl, många script som tagits bort så satte hackare från Pakistan igång att bomba sönder ett inlägg i forumet. Oktober var en jobbig månad att städa. Det stoppades dock. Det märkliga var att attacken enbart var riktad emot ett specifikt inlägg gällande en person som figurerat i Palmeutredningen. Tyvärr låg ett script kvar, vilket har medfört att filer saboterats inte enbart gällande Palmemordet, utan även Nackamorden och ljudfiler därifrån. Detta medför att de tunga ljudfilerna pga tidsbrist, inte kommer att återskapas i dagsläget. Detta då Nackamorden samt annat har prioritet.

Arbetsstationen har lidit skada och måste omstruktureras och rengöras, vilket tar oerhörd tid och måste göras minutiöst och säkert. Därefter eventuellt uppgradera komponenter samt därefter nya installeringar mm, för att slutligen kalibrera allt gentemot ljudkort och andra enheter.

Det finns bara så många timmar på ett dygn, även min tid är värdefull och Palmemordet kommer aldrig att lösas, oavsett vilka bevis som inlämnas. Det är tyvärr en bitter verklighet, som folk måste öppna ögonen och se. Jag begriper detta efter mitt år av efterforskning. Mordet är aldrig menat att komma att lösas.  Mina filmer och ljudfiler visar på en misstänkt komplott och de har i vart fall givit en del klargöranden samt nya infallsvinklar, under 36 år av brus. Jag kommer dock presentera min teoretiska lösning i min kommande PDF / BOK. Tills dess kommer nytt material i vart fall att fyllas på, då alla pusselbitar har betydelse.

Ordet bedömning som rättsvårdande myndigheter använder sig av, är initialt grundat i sunt förnuft och fakta. Tyvärr missbrukas det ordet regelbundet och friar felaktiga ageranden. Dessa ageranden måste belysas.

bottom of page