top of page

AVLYSSNING

VAD HÄNDER NU/SEN?

På datorer/laptops/plattor, kan man reglera signalstyrkan genom att trycka på högtalaren bredvid noten nedan i spelaren med ljudfilerna, förutom att reglera volymen. På mobiler kan man bara reglera volymen genom knapparna på mobilen. OBS: Hög volym är inte alltid det optimala oavsett system/hörlurar/proppar mm. Varje spår har 2st klipp som är olika.

Efter avlyssningen så finns de en tråd i sidan FORUM. Tråden har samma titel som LJUDFILEN. Där kan man rösta och se resultatet av vad andra har röstat och hörde sägas. Därtill diskutera och prata om ljudklippet med andra medlemmar. Det är  även viktigt att kommentera hur man uppfattade ljudfilen och helst inkludera hur man avlyssnade den tex på mobil, dator, padda etc. Detta medför att justeringar till ljudfilerna kommer ske och förbättra avlyssningen ytterligare.

LJUDFILER LÄNGRE NER PÅ SIDAN... SCROLLA NER FÖR DE NYA LJUDFILERNA.

MÄNNEN PÅ LAC

MÄNNEN I BAKGRUNDEN

Episod 96 solidifierar att det var en komplott, med många aktörer inblandade i mordet på OP. I ljudklippen framkommer det flertal personer som uppfattas ha slagit andra personer och en person speciellt, frågar en man "har A....* hunnit dragit? Ni får hjälpa honom! Personen vars namn nämns, skall enligt förhör vara hemma i sängen och sova under mordnatten. Denna minut av LAC bandet hade klipps bort i den första bandkopian som gick till polisens utredare. Sedermera har ett annat LAC band framkommit, där denna saknade minut återfinns. Den sista sektionen av ljudklippen är viktigast.

UTSKRIFT AV VAD JAG PERSONLIGEN UPPFATTAS HÖRA

Man 1: Per, Frans/k och Dragan har (ljudskikt)...har A....* hunnit dragit, ni får hjälpa honom.

Man 2: Det avgör Kempers

man 3: Den jävla grisen.

Ljudfilerna går att köpa enskilt för satt pris i marginalen, per styck, eller alla  ljudfilerna som ett album för 120 Kr = 60 kr besparing. Det tar en enormt massa tid att framta dessa ljudfiler, för att bringa klarhet i mysteriet.

Sätt markören på tiden längst till höger bredvid den enskilda ljudfil ni önskar köpa, då kommer enskilt pris upp, tryck på det och gå vidare, eller tryck på hela albumet / priset  (120 Kr) vilket ger tillgång till alla ljudfiler.

LAC Bild.JPG
LACB.JPG

SAMBANDSCENTRALEN PÅ 80 -TALET

I en sektion ur LAC banden framkommer två personer som sitter och pratar med varandra i bakgrunden. Det märkliga är att den ena personen kan eventuellt uppfattas säga "Palme är död, sköt du karln (alt Falk) i huvudet" varvid den andra personen kan eventuellt uppfattas säga "Stefan dräper en person här i Sverige numera".

NOT: Talsekvenserna är extremt svaga och därför är det flera filtreringar som gör att första delen av talsekvenserna hörs bättre i början av en ljudfil. Sedan hörs den andra talsekvensen bättre i en annan ljudfil. 

Gå till FORUM och kommentera vad ni tycker uppfattas ur de extremt svaga ljudfilerna nedan.

Sound Waves

ENA PALMEMÖRDARENS FÖRNAMN AVSLÖJAT

HÖR KONSPIRATÖRERNA BERÄTTA

Genom avancerade ljudtekniker, så har ett segment framtagits ur en ljudfil, ett SOS samtal. Det är inte ifrån LAC bandet, utan från en annan ljudfil. Personerna står och pratar i bakgrunden, ovetandes om att de fastnat i ljudfilen. Mördaren uppfattas heta URBAN i förnamn. Det är oklart om URBAN idag lever eller är död. Det var alltså ingen ensam galning, utan en komplott där personer betalade folk för att röja Olof Palme ur vägen. Redan tidigt i säkerhetspolisens rapport, slog de fast att det var ett organiserat mord. 

Lyssna på konspiratörerna i ljudfilerna nedan. Ljudfilerna går att köpa enskilt för 20 Kr styck, eller alla 6 ljudfilerna som ett album för 100 Kr = 20 Kr besparing. Det tar en enormt massa tid att framta dessa ljudfiler, för att bringa klarhet i mysteriet.

Sätt markören på tiden längst till höger bredvid den enskilda ljudfil ni önskar köpa, då kommer priset (20 Kr) upp, tryck på det och gå vidare, eller tryck på hela albumet / priset  (100 Kr) och gå vidare.

Bild Taket.JPG

MÄNNEN PÅ TAKET

KONSPIRATÖRERNA TALAR

Ur LAC bandet har ett ljudklipp isolerats. Klippet är omskakande och visar den råhet inom de invigda som var med i komplotten att mörda Olof Palme. Det kan uppfattas att ett vittne "hanteras" enligt ett att protokoll. Det är okänt om vittnet idag lever, eller är död. Lever vittnet är denne i vart fall hotad till tystnad, detta bör man utgå ifrån. Men vittnet kan även vara en kumpan som gjort fel och medgärningsmännen, tänkte skjuta honom för detta. I vilket fall som helst så bönar mannen som kallas LARS för sitt liv.

UTSKRIFT AV VAD JAG PERSONLIGEN UPPFATTAS HÖRA. 

Man 1: Kenny/Benny... jag lyssnar!

Man 2: Skall dom skjuta Lars på taket?

Man 3. *A....* är med dom!

Man 4: Hjälp mig!

Ljudfilerna går att köpa enskilt för satt pris i marginalen, per styck, eller alla  ljudfilerna som ett album för 100 Kr = 75 kr besparing. Det tar en enormt massa tid att framta dessa ljudfiler, för att bringa klarhet i mysteriet.

Sätt markören på tiden längst till höger bredvid den enskilda ljudfil ni önskar köpa, då kommer enskilt pris upp, tryck på det och gå vidare, eller tryck på hela albumet / priset  (100 Kr) vilket ger tillgång till alla ljudfiler.

Tack för uppskattningen, tillsammans löser vi mysteriet.

bottom of page