top of page
Nacka Bild.JPG

N A C K A M O R D E N

KORT BAKGRUND

Den 23 juli 2013, tidigt på morgonen mördas mellan 10-16 människor i en villa och i garaget i en fastighet på Solsidan i Saltsjöbaden Nacka. Morden har mörklagts av korrupta människor som jobbar inom rättsvårdande myndigheter. 

 

  Advokater med kopplingar och kännedom om gärningsmännens identitet, har hållit tyst om händelsen och istället misstänks de aktivt deltagit i brotten / efterspelet tillsammans med grov organiserad brottslighet. Gärningsmännen kan ha kommit över en beräknad summa av ca 77-160 miljoner kr, genom att plundra de mördade affärsmännen. Detta genom advokaters försorg och omtanke. Advokaterna / misstänkta gärningsmän har efter kartläggning visat sig ha perifiera / direkta kopplingar till Åklagarmyndigheten samt Polismyndigheten.

Detta handlar givetvis om personer som är direkt olämpliga och som skall utredas och skiljas från sina ämbeten, vidare lagföras för att de underminerar rättssäkerheten, i skydd av sina titlar.

Det är okänt om påtryckningar utövas till varje enskild åklagare som tilldelas ärendet vid omprövning / överprövning, för det kan även vara så att åklagare har vilseletts, då endast mycket höga personer kan påverka åklagare.  Ageranden visar att konkreta bevis helt åsidosättes och brister ej kompletteras. Brister som enligt gängse förfarande och rättssäkerhet, måste ändras och tas om. Misstankar om svågerpolitik och vänskapsjäv, är befogade.

Serien kommer belysa den enorma felhantering och det fruktansvärda rättsövergrepp som skett, då inte morden utretts på ett korrekt sätt. Gör man fel, får man göra om och göra rätt. Skottlossning i tätbebyggt område samt ljudklipp som visar att flertal människor, förutom företagaren Oscarsson mördats, måste utredas. 

VARNING för anstötande bilder / ljudfiler mm. 18 års åldersgräns, övriga reaktioner sker på egen risk.

NOT: Är du under 18 år får du inte se vidare. Strängt förbjudet att nedladda bilder eller audio om inte öppna nedladdningslänkar finns bredvid utvalda ljudspår. All rights reserved / copyright.

MATERIAL FYLLS PÅ KONTINUERLIGT.

bottom of page